Katrai zodiaka zīmei laimīgākā nedēļas diena, sākot ar 29. janvāri – pieraksti savu veiksmes dienu un nepalaid to garām

Dziļi ieelpojiet un paskatieties uz zvaigznēm, paļaujoties, ka katra no tām spīd jūsu labā.

Auns
(21. marts–19. aprīlis)

Laimīgā diena: pirmdiena, 29. janvāris, Marsa trigons Urāns jūsu karjeras un finanšu sektorā.

29. janvāra nedēļa sākas ar pozitīvu Marsa aspektu jūsu karjeras mājā, radot pozitīvu Urāna triju jūsu finanšu sektorā. Pēdējā laikā esat daudz strādājis, lai pārliecinātos, ka jūsu karjerā tiek ievēroti jūsu talanti, vienlaikus sniedzot jums iespēju turpināt izaugsmi. Lai gan esat pieaudzis, ir svarīgi pastāvīgi pārdomāt, kā jūsu profesionālā dzīve var labāk atbilst tam, par ko esat kļuvis.

Urāns jūsu finanšu sektorā, visticamāk, veicinās attīstību šajā jūsu dzīves jomā, kas ir tiešs rezultāts jūsu karjerā ieguldītajam darbam. Neatkarīgi no tā, vai tas ir bonuss, jauns algas līmenis vai paaugstinājums, tu smagi strādāji, lai to iegūtu, tāpēc ļauj sev ne tikai tiekties pēc turpmākiem panākumiem, bet arī būt pateicīgam par visu jau sasniegto.

Vērsis
(20. aprīlis–20. maijs)

Labākā diena: pirmdiena, 29. janvāris, Venēras trijstūris Urāns, radot labu iespēju paplašināšanai.

29. janvāra nedēļā jūs varat sapņot par tāliem apvāršņiem, jo ​​Venera Mežāzī izceļ jūsu veiksmes un paplašināšanās sektoru, bet Urāns Vērsī var likt jums beidzot izlauzties no savas komforta zonas. Pat ja esat paveicis apbrīnojamu mācību darbu, ir droši izmantot jaunas iespējas vai riskēt, veidojot dzīvi, kas jums patīk. Iespējams, jūs joprojām zināmā mērā atturaties, taču tas viss drīz mainīsies.

Venera Mežāzī kopā ar Marsu padara jūs neticami apņēmīgu un koncentrētu uz savas dzīves paplašināšanu. Neatkarīgi no tā, vai tā ir atgriešanās skolā, ceļošana vai jebkura darbība, kas, jūsuprāt, palīdzēs jums dzīvot tādu dzīvi, kādu vēlaties dzīvot, šonedēļ jūs varat pārsteigt sevi ar to, cik viegli izvēlaties jauno, nevis veco.

Dvīņi
(21. maijs–20. jūnijs)

Laimīgā diena: otrdiena, 30. janvāris, Jupiters un Saturns jūsu karjeras mājā.

Kopš 2023. gada, kad Saturns pārcēlās uz Zivju zīmi, jūs esat sācis citādi domāt par savu karjeru. Nepietiek vienkārši justies veiksmīgam vai pat kļūt finansiāli nodrošinātam; jūs arī gribējāt justies kā daļa no kaut kā lielāka nekā tikai viena loma. Tā kā Jupiters Vērsī veido harmonisku aspektu ar Saturnu Zivīs, divas jūsu dzīves jomas izceļas, palīdzot jums pacelt sapņus uz nākamo līmeni.

Jupiters Vērsī pārvalda jūsu sapņus un intuīciju, kas palīdz pēc iespējas izturēties pret jūsu idejām. Tagad, kad Jupiters ir saskaņots ar Saturnu, jūs esat aicināti spert nākamo soli. Neatkarīgi no tā, vai tā ir uzņēmējdarbības uzsākšana vai jaunas lomas izveide sev, izmantojiet to, ko esat iemācījušies, lai izmantotu iespēju ne tikai gūt panākumus, bet arī gūt labumu citiem.

Vēzis
(21. jūnijs–22. jūlijs)

Laimīgā diena: otrdiena, 30. janvāris, Jupiters un Saturns tavā pārpilnības mājā.

Liela daļa enerģijas šajā laikā lūdz jūs atgriezties pasaulē un sākt dzīvot. Pēdējā laikā esat pārdzīvojis tik daudz, jo Plutons ir pabeidzis savu fāzi Mežāzī, ka jūs varētu justies attālinātāks vai noguris no cīņas par dzīvi, kuru tik ļoti vēlaties. Tas, ka jūs joprojām apstrādājat nesenos notikumus, nav iemesls, kāpēc jūs nevarat sākt izmantot pozitīvos sakarus un jaunas iespējas, kas jums tiek piedāvātas.

Jupiters Vērsī pārvalda tavu vēlmju sektoru un sociālo loku, savukārt Saturns Zivīs sola piedzīvojumus, ceļojumus un pārpilnību. Mēģiniet atjaunot saikni ar draugiem vai kolēģiem nedēļas laikā, kas sākas 29. janvārī, lai nepalaistu garām kādu vērtīgu iespēju. Dažreiz viss, kas nepieciešams, ir runāt ar īsto cilvēku, lai virzītu savu dzīvi pilnīgi jaunā virzienā.

Lauva
(23. jūlijs–22. augusts)

Laimīgā diena: otrdiena, 30. janvāris, Jupiters un Saturns tavā pārvērtību mājā.

Nedēļā, kas sākas 29. janvārī, gaidāmas pārmaiņas tavā karjerā, taču tās palīdzēs tev vairāk attīstīt dzīvi, kuru tu centies izveidot. Šī ir daļa no lielākām izmaiņām, kas jau tiek gatavotas kopš 2023. gada, kad Jupiters pirmo reizi pārcēlās uz Vērsi, taču tagad ir īstais brīdis izmantot piedāvātās priekšrocības un uzticēties transformācijas procesam.

Jupiters Vērsī mēģina palīdzēt jums paplašināt savu karjeru ar to, ko jūs darāt vai nopelnāt, savukārt Saturns Zivīs mudina jūs nopietnāk pievērsties izmaiņām, kuras vēlaties ieviest savā dzīvē. Satiekoties ar 29. janvāra nedēļu, jūs izjutīsiet lielāku optimismu un cerību, kas dos jums lielāku pārliecību, ka varat veikt visas nepieciešamās izmaiņas, lai sasniegtu pelnītos panākumus.

Jaunava
(23. augusts–22. septembris)

Laimīgā diena: piektdiena, 2. februāris, pēdējais mēness ceturksnis Skorpionā tavā saziņas mājā.

Skorpions pārvalda jūsu saziņas sektoru, kurā ietilpst sarunas ar citiem, veids, kā sarunāties ar sevi, un vienošanās, ko noslēdzat. Kad Skorpiona zīmē pieaugs pēdējais mēness ceturksnis, jūs tiksit pievilkts, lai pārdomātu, kam nesen piekritāt vai cik labi esat iestājies par to, ko vēlaties un esat pelnījuši. Šis pārdomu periods ļauj apstāties, lai koncentrētos uz sevi un vēlamo dzīvi.

Lasi vēl: “Labākais gads”: Tamāra Globa nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kuras no 2024. gada februāra ieies jaunā dzīvē – līdz gada beigām tie būs Pūķa mīluļi

Pēdējais mēness ceturksnis Skorpionā ir ideāls laiks, lai atbrīvotos no šīm sevis noniecināšanas domām vai cilvēkiem patīkamām īpašībām un tā vietā atcerieties, ka jūsu dzīve pieder tikai jums. Atgriezieties pie zīmēšanas galda, veiciet labojumus un ļaujiet sev atklāt to, ko patiešām vēlaties, skaidri un bez atvainošanās izsakoties.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment